osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

Bin yıllık Osmanlı kültürünü Alanya da yaşatıyor

ALMAN bir arkadaşının teşviki ile küçük bir dükkanda bu işe başladığını ve 35 seneden beri burada kendimi geliştirmek için bir çok çalışma yaptığını dile getirdi. Antep, Kilis ve Milas da işin ustalarından ders aldığını belirten Bora isteğe bağlı olarak
ALMAN bir arkadaşının teşviki il...
ders verdiğinide söyledi.
Ürettiği kişisel bakım ürünlerinin birçok faydası olduğunu aktaran Cumali Bora, ‘’ unuttuğunuz bu doğal güzellikleri sizlere sunmak, dağların ve meyve bahçelerinin bu doyumsuz güzelliklerini banyolarınıza sıkıştırmayı amaçlıyoruz’’ dedi.
‘�YILLIK OSMANLI KÜLTÜRÜNÜ TEKRAR CANLANDIRMAK İSTİYORUM’’
Alanya'da dünyaca tanınmış bir marka yaratmak istediğini ve bu istek doğrultusunda kendini geliştirdiğini söyleyen işletme sahibi Bora, 1000 yıllık mirası, Osmanlıdan bugüne gelen bu kültürü geliştirip yaymak istediğini paylaştı. İnsanların teknolojik gelişmeler doğrultusunda doğallıktan uzaklaşıp kimyasala doğru bir meğilinin olduğunu belirten Cumali Bora, ‘’ ben bu yargıyı yıkıp insanları faydalı ve doğru olana yönlendirmek istiyorum ‘’ dedi.
Osmanlı kültürünün kişisel bakım konusundaki zenginliklerinden bahseden Bora, ‘’ne yazık ki bize emanet edilen bir kültüre sahip çıkmamakla beraber tarihimizi yansıtan kaynaklarda da pek fazla rastlamıyoruz, ben araştırma yaparken Alman kaynaklı kitaplardan yararlanıyorum doğrusu bu da beni üzüyor’’ diyerek sitemini de dile getirdi.
‘’İNSANLARA BURAYI BİR OKULMUŞ GİBİ TANITIYORUZ’’
Gren Body’e gelen insanlara işyerini bir okul gibi tanıttığını aktaran Cumali Bora,’’ insanlar bize geliyor ve biz onlara bir parça sabun veriyoruz, onları eğitiyoruz’’ dedi. Özellikle anne adaylarına ve yeni doğum yapmış annelere seslenen iş yeri sahibi çocuklarınızın vücudunda kimyasal içerikli sampuan v.b bakım ürünleri kullanmayın, bizim ürettiğimiz sabunlar çocuklarınızın vücudunda mikrobu 6 aya kadar engellerken kullandığınız kimyasalların fazlaca zararı vardır’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0