osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

BattleField 1 Osmanlı Devleti

Battlefield 1 Osmanlı Devleti ve Tüm Detaylar Oyun dünyasına bomba gibi bir haberle bütün odağı üzerinde toplayan Battlefield 1 oyununda bizlere de güzel haberler geliyor.
Battlefield 1 Osmanlı Devleti ve...
Oyun dünyasına bomba gibi bir haberle bütün odağı üzerinde toplayan Battlefield 1 oyununda bizlere de güzel haberler geliyor. Oyunun TÜRKÇE olmasının dışında oyunun senaryosu ve oyunla ilgili ilk bilgilerde ortaya çıkmış oldu.

The White Stripes'ın Seven Nation Army adlı parçasının farklı bir remix versiyonu ile yayınlanan ve tamamen oyun içi motoruyla sun***
tanıtım videosunda görebileceğimiz üzere oyun 1. Dünya Savaşı döneminde geçiyor fakat oyunda savaşa bambaşka bir boyut kazandırılmış durumda.1. Dünya Savaşının geçtiği bir çok cephelerden ve alternatif savaşa kadar, Alplerden, Fransız şehirlerine ve hatta Arap çöllerine kadar birçok bölgelerde savaşma imkanı bulacağız.

Battlefield 1 oyununun paketleri de açığa çıktı. Gelecek ilk paketlerden biri olan "Lawrence of Arabia" paketinin detaylarında Osmanlı İmparatorluğu'na karşı yapılan isyanın konu edinildiğini öğrenmiş olduk. Yayınlanan bir çok görselden çoklu oyuncu modunda yani Multiplayer oynadığımızda da Osmanlı İmparatorluğu yer alacak. Zaten bu paketin tanıtımında yazan cümleler çok açık. "Savaşın bir diğer yanı Arabistanlı Lawrence olacak. Lawrence Osmanlı İmparatorluğuna karşı başlatılan Arap İsyanının baş rolünde yer alıyor."

Battlefield-1-osmanli-imparatorlugu-devleti-cikis-tarihi-detaylar-hikaye-paketler-cikis-tarihi-ekran-goruntuleri-video

Battlefield 1 Osmanlı Devleti ve Tüm Detaylar

Battlefield 1 Çıkış Tarihi 21 Ekim 2016

Osmanlı İmparatorluğunun oyunda olacağı da böylelikle kesinleşmiş oluyor. Zaten Arabistan çöllerinde geçen 1. Dünya Savaşı oyununda Osmanlı'nın olmaması gibi bir şey söz konusu olamaz. Bir diğer ek paket ise efsanevi savaş pilotu Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen ilham alınarak tasarlanan ekipmanlara sahip olabildiğimiz "Red Baron" paketi ve bu paketin duyurusu sayesinde hava savaşlarının oyunda büyük yer tutacağı açık ve net ortada. Oyunun satılan bir kaç tane paketinin dışında Deluxe paketinde ise normal sürümden 3 gün önce çıkacağı açıklandı. Yani Battlefield 1 Deluxe Edition satın almıl olan oyuncular için çıkış tarihi 18 Ekim 2016. Ön sipariş bonusu olan "Hellfighter" paketi ile gelen bir birim olan Harlem Savaşçıları'na ise oyunu ön sipariş ile satın almış herkes için geçerli.

Ayrıca oyunun 1. Dünya Savaşı evresinde alternatif bir savaş yaratmış olması çok daha heyecan verici. Alev silahları, yakın dövüş silahları, kimyasal silahlar gibi bir çok değişik silahları kullanabiliyor olmak, bunun dışında atlar, tanklar, uçaklar, savaş gemileri bir efsanenin yeniden doğuşunu gösterecek bizlere. Frostbite 3 oyun motoru ile geliştirilmiş bir oyun ve bu oyun motorunu sonuna kadar kullanılacağı da açıkça gösteriliyor. Multiplayer modlarının yüksek sayıda oyuncu barındırması farklı modların geleceği de kesinlikle Battlefield 1 oyununu bambaşka bir evreye taşıyacak.

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0